ЕСПРЕСО
ОДИН ІЗ ОСНОВНИХ КАВОВИХ НАПОЇВ, НА ОСНОВІ ЯКОГО СТВОРЕНІ ДЕСЯТКИ САМОСТІЙНИХ РЕЦЕПТІВ. ЕСПРЕСО - МІЦНА ЧОРНА КАВА ІЗ ЗОЛОТИСТОЮ ПІНКОЮ, ПРИГОТОВЛЕНА В КАВОМАШИНІ. ОДНА ПОРЦІЯ – 30–35 МЛ.
АМЕРИКАНО
ЕСПРЕСО, РОЗБАВЛЕНИЙ ОКРОПОМ У ПРОПОРЦІЇ 1:2 АБО 1:3. ІНОДІ ОКРІП ПОДАЮТЬ ОКРЕМО.
КАПУЧИНО
СКЛАДАЄТЬСЯ З ТРЬОХ ШАРІВ: ЗБИТЕ МОЛОКО, МОЛОКО, ЕСПРЕСО. ПОРЦІЯ СКЛАДАЄ 150 МЛ. ПІНКА ПОВИННА БУТИ ШОВКОВИСТОЮ, ГАРЯЧОЮ ТА МІЦНОЮ. ЗВЕРХУ НАПІЙ МОЖЕ БУТИ ПОСИПАНИЙ КАКАО ЧИ КОРИЦЕЮ.
ЛАТЕ
ОДИН З НАЙБІЛЬШ ЕСТЕТИЧНИХ ВИДІВ НАПОЇВ. У ДАНОМУ КАВОВОМУ КОКТЕЙЛІ НА ПЕРШИЙ ПЛАН ВИВОДИТЬСЯ СМАК МОЛОКА, ПРИСМАК КАВИ КІЛЬКА ПРИГЛУШЕНИЙ. У КІЛЬКІСНОМУ СПІВВІДНОШЕННІ ЕСПРЕСО, МОЛОКО І ПІНА З МОЛОКА ВИГЛЯДАЮТЬ ТАК: 1:2:1. ІТАЛЬЯНЦІ ВІДДАЮТЬ ПЕРЕВАГУ ГОТУВАТИ ЛАТЕ З МОККО І СКЛЯНКИ МОЛОКА. ПОДАЄТЬСЯ НАПІЙ У СКЛЯНОМУ АЙРІШ-БОКАЛІ, ЧАСТО ПІНА ПРИКРАШЕНА ШТУЧНИМ ВІЗЕРУНКОМ У ТЕХНІЦІ ЛАТЕ-АРТ. У НАЗВА "ЛАТЕ" НАГОЛОС СТАВИТЬСЯ НА ПЕРШОМУ СКЛАДІ.
МОКАЧИНО
ЕСПРЕСО З МОЛОКОМ АБО ЗБИТИМИ ВЕРШКАМИ, КАРАМЕЛЬНИМ СИРОПОМ І ТЕРТИМ ВЕРШКОВИМ ШОКОЛАДОМ.
ФЕРМЕРСЬКА
КАВА
НАША ФІРМОВА КАВА ПРОПОНУЄ ВАМ НАЙЦІКАВІШІ СУМІШІ, ЯКІ МОЖУТЬ ЗАДОВОЛЬНИТИ БУДЬ-ЯКОГО КАВОВОГО ГУРМАНА
+38 044 355 05 15
+38 067 355 05 15
+38 068 355 05 15
+38 073 355 05 15
+38 095 355 05 15
УКРАЇНА Г.КИЇВ
ПЛОЩА ТАРАСА ШЕВЧЕНКА