top of page

ЕСПРЕСО

ОДИН ІЗ ОСНОВНИХ КАВОВИХ НАПОЇВ, НА ОСНОВІ ЯКОГО СТВОРЕНІ ДЕСЯТКИ САМОСТІЙНИХ РЕЦЕПТІВ. ЕСПРЕСО - МІЦНА ЧОРНА КАВА ІЗ ЗОЛОТИСТОЮ ПІНКОЮ, ПРИГОТОВЛЕНА В КАВОМАШИНІ. ОДНА ПОРЦІЯ – 30–35 МЛ.

Якорь 1
Якорь 2

АМЕРИКАНО

ЕСПРЕСО, РОЗБАВЛЕНИЙ ОКРОПОМ У ПРОПОРЦІЇ 1:2 АБО 1:3. ІНОДІ ОКРІП ПОДАЮТЬ ОКРЕМО.

КАПУЧИНО

СКЛАДАЄТЬСЯ З ТРЬОХ ШАРІВ: ЗБИТЕ МОЛОКО, МОЛОКО, ЕСПРЕСО. ПОРЦІЯ СКЛАДАЄ 150 МЛ. ПІНКА ПОВИННА БУТИ ШОВКОВИСТОЮ, ГАРЯЧОЮ ТА МІЦНОЮ. ЗВЕРХУ НАПІЙ МОЖЕ БУТИ ПОСИПАНИЙ КАКАО ЧИ КОРИЦЕЮ.

Якорь 3

ЛАТЕ

ОДИН З НАЙБІЛЬШ ЕСТЕТИЧНИХ ВИДІВ НАПОЇВ. У ДАНОМУ КАВОВОМУ КОКТЕЙЛІ НА ПЕРШИЙ ПЛАН ВИВОДИТЬСЯ СМАК МОЛОКА, ПРИСМАК КАВИ КІЛЬКА ПРИГЛУШЕНИЙ. У КІЛЬКІСНОМУ СПІВВІДНОШЕННІ ЕСПРЕСО, МОЛОКО І ПІНА З МОЛОКА ВИГЛЯДАЮТЬ ТАК: 1:2:1. ІТАЛЬЯНЦІ ВІДДАЮТЬ ПЕРЕВАГУ ГОТУВАТИ ЛАТЕ З МОККО І СКЛЯНКИ МОЛОКА. ПОДАЄТЬСЯ НАПІЙ У СКЛЯНОМУ АЙРІШ-БОКАЛІ, ЧАСТО ПІНА ПРИКРАШЕНА ШТУЧНИМ ВІЗЕРУНКОМ У ТЕХНІЦІ ЛАТЕ-АРТ. У НАЗВА "ЛАТЕ" НАГОЛОС СТАВИТЬСЯ НА ПЕРШОМУ СКЛАДІ.

Якорь 4

МОКАЧИНО

ЕСПРЕСО З МОЛОКОМ АБО ЗБИТИМИ ВЕРШКАМИ, КАРАМЕЛЬНИМ СИРОПОМ І ТЕРТИМ ВЕРШКОВИМ ШОКОЛАДОМ.

Якорь 5

ФЕРМЕРСЬКА
КАВА

НАША ФІРМОВА КАВА ПРОПОНУЄ ВАМ НАЙЦІКАВІШІ СУМІШІ, ЯКІ МОЖУТЬ ЗАДОВОЛЬНИТИ БУДЬ-ЯКОГО КАВОВОГО ГУРМАНА

Якорь 6
Якорь 7

БУДЬ У КУРСІ!

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ СОЦ. МЕРЕЖІ, ЩО Б У ПОДАЛЬШОМУ НЕ ПРОПУСТИТИ РОЗІГРАШІ У НАШОМУ МАГАЗИНІ!

  • Белый Facebook Icon
  • Белый Instagram Иконка
Якорь 8
контакті.png

НАПИШІТЬ НАМ

Інформація надіслана. Дякуємо!

+38 044 355 05 15
+38 067 355 05 15
+38 068 355 05 15
+38 073 355 05 15

+38 095 355 05 15

УКРАЇНА Г.КИЇВ

ПЛОЩА ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

bottom of page